Despre DreamSport

www.dreamsport.ro

Suntem o companie cu 25 de ani de experienta in vanzarea de echipament si accesorii sportive, cat si in amenajari de sali si incinte cu specific sportiv.

 

Suntem intr-un proces continuu de acumulare de informatii, obtinute atat de la partenerii nostri ,ale caror produse le comercializam, cat si de la sportivii si antrenorii pentru care suntem furnizori.

 

Sub brandul:

 

am reusit de-a lungul anilor sa furnizam echipamente de performanta partenerilor nostri: federatii , cluburi sportive, institutii de invatamant, unitati militare, academii.

 

Ne plac provocarile si de aceea suntem interesati in realizarea celor mai intraznete si inedite proiecte . Studiem si analizam impreuna cu sportivii, antrenorii si in general cu toti cei care au un cuvant de spus pentru a realiza cele mai bune produse, pentru ca sportivii nostri sa prinda aripi spre podium
Am reusit sa incheiem numeroase parteneriate cu Federatii si Cluburi din Romania, printre care Federatia Romana de Haltere, Lupte, Canotaj, Taekwondo, Box, Cluburi precum CS Dinamo Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti, CS Rapid Bucuresti, si multe altele.

joma sport

Intrucat una din cele mai importante directii in care activam este imbracamintea si echipamentul destinat sportului de inalta performanta am devenit inca din 2014 distribuitorii de echipament Joma.

 

Joma este un brand spaniol care vine cu o experienta de peste 50 de ani in producerea si comercializarea articolelor sportive, fiind principalul furnizor de echipament al Comitetului Olimpic Spaniol si al Federatiei Romana de Fotbal.
Joma, Filippi, Adidas, Nike, Reebok, Foldeak, Supply, Diapolo, Sponeta, Mikasa, Molten, Speedo, Asics, Top Ten, Eleiko, Plastex, Newman, Select, Yonex, Jola, Plastex, Newman, The North Face, Gilbert, Everlast, Dax, Noris sunt cateva dintre brandurile pe care le comercializam , fiecare intr-un anumit domeniu fiind reprezentative si cu produse de top unanim apreciate de sportivi.

 

De-a lungul timpului am realizat proiecte in peste 25 de orase ale tarii si am echipat sportivi din toate ramurile sportive. Am dotat sali cu suprafete omologate pentru pentru diverse competitii internationale.
Daca doriti sa achizitionati echipamente si accesorii sau doar sa primiti o informatie/consultaie va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Suntem atenti si deschisi oricarei solicitari si suntem bucurosi sa ne facem noi prieteni.

Echipa noastra

Untitled-3

Marius

CEO
Untitled-2

Andrei

IT Manager
Untitled-1

Mirela

Logistic
Untitled-4

Iulian

Sales Manager
Call Now Button